Volg die ster

het kerstverhaal opnieuw verteld boek
Nederlands | 07-11-2017 | 36 blz.
Auteur(s): Rick Dros
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789492299215
€ 18,50

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Volg die Ster vertelt het bekende kerstverhaal over de geboorte van Jezus. Maar dan anders.

Koning Mopperkont kan het niet uitstaan dat hij niet precies weet hoeveel volk hij heeft. Hij besluit om alle inwoners van het land te tellen. Maria en Jozef, die net bezig zijn met het inrichten van de kinderkamer, moeten naar Bethlehem voor de volkstelling. Als ze daar geen hotel kunnen vinden, besluiten ze te overnachten in een schuurtje.

Dit kerstverhaal in een nieuw jasje is geschreven door Rick Dros, theatermaker en cartoonist, die met zijn herkenbare tekenstijl ook verantwoordelijk is voor de illustraties. Voor de muziek tekende Sander Geboers, (componist van o.a. de liedjes van Claudia de Breij) en Meike Veenhoven, allebei al jaren werkzaam als makers van muziek voor kindermusicals. Het verhaal wordt op cd verteld door Dave Luza, cabaretier en theatermaker.

Volg die Ster werd meer dan 300 keer opgevoerd als kerstmusical door basisscholen en kerken door heel Nederland en België.

Rep en Roer is als uitgeverij vooral bekend in het basisonderwijs door het uitbrengen van musicals voor groep 8. De afgelopen jaren zijn er jaarlijks meer dan 2.500 voorstellingen gespeeld door kinderen op basisscholen en in theaters door heel Nederland en België. Musicals als Niet te filmen! en Torenhoog! waren regelrechte hits in het basisonderwijs.

Details

Details
Titel Volg die ster
Auteur(s) Rick Dros
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 36
Uitgever Coast To Coast Music Group B.V.
Publicatiedatum 07-11-2017
Afmetingen 218mm x 217mm x 7mm
Gewicht 307gr
ISBN/ISBN13 9789492299215

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Volg die ster
Waardering