Schipperen is levenskunst

Persoonlijk leiderschap in roerige tijden
Nederlands | 12-06-2020 | 112 blz.
Auteur(s): Marret Kramer
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789491835162
“Marret weet veel, voelt veel en lacht veel. Ze biedt oprecht en vol interesse hulp bij het uitzetten van de koers waar je het beste bij vaart.” — Daniëlle Veldman, manager CRM Nederlandse WindEnergie Associatie NWEA “In stormachtige tijden vond ik in de gesprekken met Marret lucht en licht om te zien wat ik wilde, waarna ik de stappen kon maken die ik al langer wilde zetten.” — Lidia Bernabei, diëtist en lifestyle coach MyMediDiet “Dit boek leest als een trein en geeft veel praktische oefeningen om meer grip te krijgen op je leven, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Een aanrader!” — Nelly de Vries-van Leeuwen, sociaal ondernemer, directeur Present Achterhoek
In Schipperen is levenskunst biedt Marret Kramer op basis van haar professionele kennis én de zoektocht in haar eigen leven een kompas voor een leven met meer willen dan moeten.
Referentie:
€ 10,00

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 3 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Je bent 40+ en leidt een een vol leven met veel mogelijkheden maar ook met veel moeten. Dat hoort waarschijnlijk bij deze levensfase. Maar zouden je sluimerende verlangens of vage onvrede ook als startmotor kunnen werken voor een leven waarin je zelf meer aan het roer staat? In Schipperen is levenskunst biedt Marret Kramer op basis van haar professionele kennis én de zoektocht in haar eigen leven een kompas voor een leven met meer willen dan moeten. Een leven met meer levensvreugde en vervulling. Elk hoofdstuk bevat praktische en onderbouwde handvatten voor het innemen van jouw plek als schipper, om te leren laveren en bijsturen in roerige tijden. Je zult dan merken dat een kleine koerswijziging al een groot verschil kan maken.

Korte omschrijving

In Schipperen is levenskunst biedt Marret Kramer op basis van haar professionele kennis én de zoektocht in haar eigen leven een kompas voor een leven met meer willen dan moeten.

Details

Details
Titel Schipperen is levenskunst
Auteur(s) Marret Kramer
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 112
Uitgever Milinda Uitgevers B.V.
Publicatiedatum 12-06-2020
Afmetingen 213mm x 153mm x 9mm
Gewicht 176gr
ISBN/ISBN13 9789491835162

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Schipperen is levenskunst
Waardering