Steggy en de meteoriet

| 08-01-2021 | 34 blz.
Auteur(s): Mirjam Musch, Sander van Niekerk
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789464312089
Wanneer dinosaurus Steggy een voorspellende droom heeft over een meteoriet die op haar dorp valt, besluit ze samen met haar beste vrienden Rexy en Tricy een schuilplaats te bouwen. Rexy is een dagdromer en Tricy is een beetje lui, dus het valt niet mee om ze bij de les te houden. Met dit hartverwarmende prentenboek worden de jonge lezers meegenomen naar een ver verleden. Door middel van een spannend verhaal brengen Musch en Van Niekerk een belangrijke boodschap: geloof in jezelf. Dit betekent dat je soms tegen de stroom in moet varen. De levendige illustraties van Maureen van der Hout prikkelen speels de fantasie. Het is een heerlijk (voorlees) verhaal geworden voor het slapengaan, dat de lezertjes in dromenland zal brengen, ver terug in de tijd. Klik op de mini teaser https://www.youtube.com/watch?v=TYnW_dDVraY&feature=youtu.be%E2%80%8B Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Wanneer dinosaurus Steggy een voorspellende droom heeft over een meteoriet die op haar dorp valt, besluit ze samen met haar beste vrienden Rexy en Tricy een schuilplaats te bouwen.
€ 15,50

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Wanneer dinosaurus Steggy een voorspellende droom heeft over een meteoriet die op haar dorp valt, besluit ze samen met haar beste vrienden Rexy en Tricy een schuilplaats te bouwen. Rexy is een dagdromer en Tricy is een beetje lui, dus het valt niet mee om ze bij de les te houden. Met dit hartverwarmende prentenboek worden de jonge lezers meegenomen naar een ver verleden. Door middel van een spannend verhaal brengen Musch en Van Niekerk een belangrijke boodschap: geloof in jezelf. Dit betekent dat je soms tegen de stroom in moet varen. De levendige illustraties van Maureen van der Hout prikkelen speels de fantasie. Het is een heerlijk (voorlees) verhaal geworden voor het slapengaan, dat de lezertjes in dromenland zal brengen, ver terug in de tijd. De leeftijdsindicatie voor dit boek is 4 jaar.

Korte omschrijving

Wanneer dinosaurus Steggy een voorspellende droom heeft over een meteoriet die op haar dorp valt, besluit ze samen met haar beste vrienden Rexy en Tricy een schuilplaats te bouwen.

Details

Details
Titel Steggy en de meteoriet
Auteur(s) Mirjam Musch, Sander van Niekerk
Productvorm Paperback
Aantal pagina`s 34
Uitgever Boekscout
Publicatiedatum 08-01-2021
Afmetingen 298mm x 210mm x 9mm
Gewicht 268gr
ISBN/ISBN13 9789464312089

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Steggy en de meteoriet
Waardering