Stilte op het Binnenhof

Nederlands | 10-09-2020 | 160 blz.
Auteur(s): Laurens Boven, Sophie van Leeuwen
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789463821186
Hoe functioneert politiek Den Haag tijdens de lockdown? Dit boek is een fascinerend ooggetuigenverslag van de Nieuwspoort-rapporteurs over een historisch moment op het Binnenhof in de coronacrisis.
€ 15,00

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Business as usual, zo begint 2020 in Nederland. Maar dan komt het coronavirus en het land gaat in een lockdown. Alle ogen zijn gericht op de persconferenties van premier Mark Rutte. Terwijl hij de meest ingrijpende maatregelen sinds de Tweede Wereldoorlog aankondigt, daalt een vreemde stilte neer op het Binnenhof. Het parlement zet zichzelf op de waakvlam. Journalisten dwalen door lege wandelgangen. Het is crisis. Het Binnenhof is in verwarring en zoekt naar zijn rol. Ministers nemen een ongekende reeks besluiten achter gesloten deuren. Hoe controleer je de regering in zulke buitengewone omstandigheden, vragen parlement en media zich af. Op verzoek van Perscentrum Nieuwspoort doen politiek journalisten Laurens Boven en Sophie van Leeuwen in Stilte op het Binnenhof verslag van het uitzonderlijke voorjaar van 2020. Ze spreken met Kamerleden, reporters en ontmoeten ministers die ineens miljoenen kijkers hebben. Ze zien overwerkte politici, frustratie maar ook saamhorigheidsgevoel. Stilte op het Binnenhof is een meeslepend geschreven, fascinerend inside verslag over een historisch moment in de Nederlandse geschiedenis.

Korte omschrijving

Hoe functioneert politiek Den Haag tijdens de lockdown? Dit boek is een fascinerend ooggetuigenverslag van de Nieuwspoort-rapporteurs over een historisch moment op het Binnenhof in de coronacrisis.

Details

Details
Titel Stilte op het Binnenhof
Auteur(s) Laurens Boven, Sophie van Leeuwen
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 160
Uitgever Balans, Uitgeverij
Publicatiedatum 10-09-2020
Afmetingen 200mm x 125mm x 13mm
Gewicht 180gr
ISBN/ISBN13 9789463821186

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Stilte op het Binnenhof
Waardering