Van cacaoboon tot chocolade

Nederlands | 15-09-2020 | 24 blz.
Auteur(s): Sarah Ridley
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789463416931
€ 16,00

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Je eet vast weleens een reep chocolade … maar waar komt chocolade eigenlijk vandaan? Dat lees je in dit boek. Je leest waar cacaobomen groeien, hoe de cacaobonen uit de vruchten gedroogd worden en hoe daar chocolade van gemaakt wordt. Je ontdekt ook wat ‘fairtrade’ betekent voor cacaoboeren in Afrika.

Details

Details
Titel Van cacaoboon tot chocolade
Auteur(s) Sarah Ridley
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 24
Uitgever Ars Scribendi B.V. h.o.d.n. Schoolsuppor
Publicatiedatum 15-09-2020
ISBN/ISBN13 9789463416931

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Van cacaoboon tot chocolade
Waardering