Van graan tot brood
Sarah Ridley
Nederlands | 13-11-2020 | 24 pagina's
9789463416917
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 16,95
Tijdelijk niet beschikbaar
Voorraad in de winkel
Retourtermijn binnen 14 dagen
Verzendkosten €2,95 | Gratis verzending boven de €24,99
Tekst achterflap
Er zijn heel veel soorten brood … maar waar komt brood eigenlijk vandaan? Dat lees je in dit boek. Je leest hoe tarwe groeit, hoe meel gemaakt wordt van tarwekorrels en hoe brood gebakken wordt met meel. Je ontdekt ook waarom bruinbrood zo gezond is!
Details
EAN : | 9789463416917 |
Uitgever : | Schoolsupport Uitgeverij BV |
Publicatie datum : | 13-11-2020 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 252 mm |
Breedte : | 252 mm |
Dikte : | 8 mm |
Gewicht : | 325 gr |
Status : | Tijdelijk niet beschikbaar |
Aantal pagina's : | 24 |
Reeks : | Weet jij wat je eet? |