Van graan tot brood

Nederlands | 15-09-2020 | 24 blz.
Auteur(s): Sarah Ridley
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789463416917
€ 16,00

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Er zijn heel veel soorten brood … maar waar komt brood eigenlijk vandaan? Dat lees je in dit boek. Je leest hoe tarwe groeit, hoe meel gemaakt wordt van tarwekorrels en hoe brood gebakken wordt met meel. Je ontdekt ook waarom bruinbrood zo gezond is!

Details

Details
Titel Van graan tot brood
Auteur(s) Sarah Ridley
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 24
Uitgever Ars Scribendi B.V. h.o.d.n. Schoolsuppor
Publicatiedatum 15-09-2020
ISBN/ISBN13 9789463416917

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Van graan tot brood
Waardering