Nederlands | 09-04-2020 | 248 pagina's
9789461562586
Paperback / softback
€ 27,50
in winkelwagentjeBestelbaar
Met dit nieuwe kookboek van Pierre Wind is het handboek voor duurzaam koken een feit. Inclusief de door Wind eigen ‘Koken tot het kookpunt- methode. En dus voor het eerst een uitgebreide werkwijze, waarmee onze kookvaardigheden drastisch gaan veranderen. Goed voor het milieu en de portemonnee. Overkoken en aanbranden worden verbannen. En door het ontstane garingsproces wordt het product er ook nog smakelijker van. Maar ook zijn beproefde ‘Koken uit de kliko’ en het ‘receptengeraamte’, waarmee je duurzaam leert koken, zorgen voor gezond en milieubewust koken. Bijna te mooi om waar te zijn. In Pierre’s dromen werd dit al de Ecologische keuken van Wind genoemd. Nu is het realiteit. Op naar de Ecokeuken van ons allen. Wat kan koken toch mooi zijn.
EAN : | 9789461562586 |
Uitgever : | Bertram + de Leeuw Uitgevers BV |
Publicatie datum : | 09-04-2020 |
Uitvoering : | Paperback / softback |
Taal : | Nederlands |
Hoogte : | 240 mm |
Breedte : | 195 mm |
Dikte : | 24 mm |
Gewicht : | 856 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 248 |
Keywords : | duurzaam;duurzaam koken |