Maxima Zorreguieta

Moederland
| 20-04-2021 | 352 blz.
Auteur(s): Marcia Luyten
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789403194806
Het fascinerende levensverhaal van Koningin Máxima
€ 26,99

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Vanaf het moment dat Máxima Zorreguieta aan de zijde van de Nederlandse kroonprins verschijnt, staat ze in de schijnwerpers. De geschiedenis leert: wie trouwt met een vorst, wacht geen gemakkelijk leven. Wat maakt dat deze Argentijnse floreert aan een oud Europees hof?
Koningin Máxima werd vijftig jaar geleden geboren in een land in verval. Argentinië was zijn grootse toekomst misgelopen en vluchtte in nostalgie. De Argentijnse tragedie dringt de familie binnen wanneer haar vader toetreedt tot de militaire regering. Wat in Máxima’s jeugd vanzelfsprekend was, zal diepe sporen trekken in haar latere leven.
In Máxima Zorreguieta. Moederland, het eerste boek van een biografisch portret in twee delen, laat Marcia Luyten zien hoe Koningin Máxima is gevormd door haar geboorteland. Door de grote geschiedenis van een land dat droomde van glorie, en door de kleinere geschiedenis van een familieband, hoge verwachtingen en onvoorwaardelijke vriendschap. Máxima waagt de oversteek van Buenos Aires naar Wall Street en de jetset van Manhattan, maar pas nadat een persoonlijke strijd is geleverd.

Korte omschrijving

Het fascinerende levensverhaal van Koningin Máxima

Details

Details
Titel Maxima Zorreguieta
Auteur(s) Marcia Luyten
Productvorm Hardcover
Aantal pagina`s 352
Uitgever Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Publicatiedatum 20-04-2021
Afmetingen 237mm x 160mm x 33mm
Gewicht 646gr
ISBN/ISBN13 9789403194806

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Maxima Zorreguieta
Waardering