Schaduw

Nederlands | 23-04-2018
Auteur(s): Lucinda Riley
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789401608718
In Schaduw, het derde deel van de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, vertrekt Star samen met CeCe naar Londen. Zal het haar hier eindelijk lukken om uit de schaduw van haar zusje te stappen?
€ 20,99

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

In Schaduw, het derde deel in de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, staat Star D'Aplièse op een keerpunt in haar leven. Na de dood van haar vader heeft ook zij, net als haar zussen, de opdracht gekregen om op zoek te gaan naar haar afkomst. Er is alleen één ding dat haar tegenhoudt: haar zusje CeCe, met wie ze alles deelt. Als ze uiteindelijk met lichte tegenzin naar Londen vertrekt, gaat een nieuwe wereld voor haar open.

Star ontdekt het bestaan Flore MacNichol, een onafhankelijke, geëmancipeerde vrouw die honderd jaar geleden leefde en die na haar jeugd op het Engelse platteland naar het bruisende Londen vertrok. Ze maakte daar kennis met nieuwe idealen en tradities en vond de ruimte om haar identiteit te ontplooien. Zal Star in Londen eenzelfde transformatie doormaken en eindelijk uit de schaduw van haar zusje kunnen stappen?

Schaduw is het derde deel uit de achtdelige bestsellerserie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

‘Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk!’ – Margriet

‘Leest als een trein.’ – Libelle

Korte omschrijving

In Schaduw, het derde deel van de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, vertrekt Star samen met CeCe naar Londen. Zal het haar hier eindelijk lukken om uit de schaduw van haar zusje te stappen?

Details

Details
Titel Schaduw
Auteur(s) Lucinda Riley
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Uitgever Xander Uitgevers B.V.
Publicatiedatum 23-04-2018
Afmetingen 214mm x 140mm x 48mm
Gewicht 771gr
ISBN/ISBN13 9789401608718

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Schaduw
Waardering