Het geschenk

12 lessen die je leven kunnen redden
| 06-10-2020
Auteur(s): Edith Eger
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789400512252
Toonaangevend psycholoog Edith Eva Eger – bekend als de ballerina van Auschwitz – begeleidt lezers op een universele reis naar vrijheid en genezing.
€ 18,99

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Wat er met ons gebeurt is uiteindelijk niet het belangrijkst. Het gaat erom wat we ermee doen.

We krijgen in ons leven allemaal te maken met lijden. We kennen allemaal verdriet, verlies, wanhoop, angst en mislukking. Maar we hebben ook allemaal een keuze als we te maken krijgen met trauma of moeilijkheden. We kunnen opgeven of ervoor kiezen om elk moment als een geschenk te ervaren.

Dr. Edith Eger, gevierd therapeut en Holocaustoverlever, heeft deze praktische gids geschreven om ons zachtjes aan te moedigen de gedachten die ons gevangen houden en het destructieve gedrag dat ons belemmert te veranderen. Haar krachtige lessen vormen samen met de verhalen uit Egers’ eigen leven en die van haar cliënten Het geschenk. In dit boek leer je om je slechtste momenten te zien als je beste leermeester, en vind je vrijheid door de kracht die erin zit.

Korte omschrijving

Toonaangevend psycholoog Edith Eva Eger – bekend als de ballerina van Auschwitz – begeleidt lezers op een universele reis naar vrijheid en genezing.

Details

Details
Titel Het geschenk
Auteur(s) Edith Eger
Productvorm Hardcover
Uitgever Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 06-10-2020
Afmetingen 223mm x 150mm x 28mm
Gewicht 428gr
ISBN/ISBN13 9789400512252

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Het geschenk
Waardering