Kleurenblind

Nederlands | 21-02-2017 | 304 blz.
Auteur(s): Trevor Noah, Annoesjka Oostindiër, Ineke van Bronswijk
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789400507975
€ 20,99

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Trevor Noahs bijzondere levensverhaal - van een arme jeugd onder de apartheid in Zuid-Afrika tot geliefde comedian en presentator van The Daily Show - begon met een misdaad: zijn geboorte.

Hij werd, hoewel gemengde relaties verboden waren, geboren als zoon van een blanke Europese vader en een zwarte Xhosa-moeder, die voor de buitenwereld moest doen alsof ze zijn nanny was in de weinige momenten dat ze als gezin samen waren. Zijn briljante, excentrieke moeder speelde een hoofdrol in zijn leven: ze was komisch en diepgelovig (ze gingen zes dagen per week naar de kerk en op zondag zelfs drie keer), en hielp Trevor op zijn hobbelige weg naar wereldfaam.

Trevors belevenissen zijn afwisselend bizar, gevoelig en hilarisch. Zo vertelt hij hoe ze rupsen aten als er geen geld was, hoe hij uit een auto werd geslingerd tijdens een poging tot kidnapping, en over tienerverliefdheden in een door huidskleur geobsedeerde maatschappij. Zijn verhalen schetsen een onvergetelijk portret van een jongen die opgroeit in een snel veranderende wereld, gewapend met een scherp gevoel voor humor en onvoorwaardelijke moederliefde.

Details

Details
Titel Kleurenblind
Auteur(s) Trevor Noah, Annoesjka Oostindiër, Ineke van Bronswijk
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 304
Uitgever Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 21-02-2017
Afmetingen 216mm x 142mm x 26mm
Gewicht 432gr
ISBN/ISBN13 9789400507975

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Kleurenblind
Waardering