Hoe doe ik dat?! Omgaan met emoties

Nederlands | 17-04-2020 | 66 blz.
Auteur(s): Merel Tindemans, Ecatherine de Graaff
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789090328256
"Hoe doe ik dat?!" leert kinderen op een praktische en leuke manier omgaan met emoties. Door middel van korte herkenbare verhalen, interactieve vragen, oefeningen en een zelf in te vullen kompas. Ontdek je eigen handleiding bij het omgaan met je emoties!
"Hoe doe ik dat?!" leert kinderen op een praktische en leuke manier omgaan met emoties. Door middel van korte herkenbare verhalen, interactieve vragen, oefeningen en een zelf in te vullen kompas.
€ 19,95

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

"Hoe doe ik dat?!" leert kinderen op een praktische en leuke manier omgaan met emoties. In dit boek staan 8 korte verhalen. De thema’s gaan over scheiding, angst in het donker, pesten, verhuizen, overlijden, verliezen bij een spel en jezelf niet kunnen remmen in blijdschap. Bij iedere gebeurtenis horen bepaalde emoties, gedachten en gevoelens. In ieder verhaal komt ook een krachtdier met een bijzondere betekenis voor. Dit krachtdier luistert, erkent en geeft een speciaal kompas aan het kind. Op dit kompas staan allerlei manieren hoe het kind kan omgaan met zichzelf in een bepaalde situatie. Achter in het boek staan de oefeningen verder uitgelegd. Dit boek geeft meer dan 30 praktische tips. Het kind gaat zelf ontdekken wat het nodig heeft bij het leren omgaan met zichzelf en zijn of haar emoties. Er zit ook een blanco kompas bij. Dit kan het kind naar aanleiding van het boek zelf invullen. “Hoe doe ik dat” is een boek voor kinderen vanaf 7 jaar. Dit is ook een fijne handreiking voor ouders en anderen opvoeders.

Korte omschrijving

"Hoe doe ik dat?!" leert kinderen op een praktische en leuke manier omgaan met emoties. Door middel van korte herkenbare verhalen, interactieve vragen, oefeningen en een zelf in te vullen kompas.

Details

Details
Titel Hoe doe ik dat?! Omgaan met emoties
Auteur(s) Merel Tindemans, Ecatherine de Graaff
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 66
Uitgever Mediacompleet
Publicatiedatum 17-04-2020
Afmetingen 298mm x 213mm x 19mm
Gewicht 382gr
ISBN/ISBN13 9789090328256

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Hoe doe ik dat?! Omgaan met emoties
Waardering