Heimweevogel

Verlangen naar een natuurrijke wereld
Nederlands | 13-09-2019 | 100 blz.
Auteur(s): Carin Holtslag
Fotograaf: Marga Thomassen
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789090317762
Het opvallendste natuurboek van 2019 waarin je telkens nieuwe bijzonderheden ontdekt
Keer op keer laat ‘Heimweevogel, verlangen naar een natuurrijke wereld’ je verbazen over de onwaarschijnlijke diversiteit en schoonheid van de natuur.
€ 15,50

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

De creativiteit en vrolijkheid spatten af van de verhalen geschreven door Carin Holtslag. Haar directe omgeving is de bron van treffende observaties en persoonlijke ontboezemingen. Marga Thomassen heeft een buitengewoon oog voor detail. Ze vangt planten en dieren in zeldzaam intieme en kleurrijke beelden. In vergelijking met dertig, veertig jaar geleden is de biodiversiteit in onze natuur sterk verminderd. Dit zien we met lede ogen aan. Er is een verlangen naar de roep van grutto’s en kieviten over de weilanden, naar legers insecten in alle soorten en maten. Mijmerend over deze rijke natuur zijn we allemaal heimweevogels. Velen verlangen naar een toekomst in een duurzame, natuurrijke wereld. Gelukkig - en ook hierover gaat het boek - zijn er steeds meer mensen en organisaties die zich inzetten om het tij te keren. Dit boek verbeeldt en voedt het verlangen naar een natuurrijke wereld. Het biedt organisaties en liefhebbers een steun in de rug om Nederland mooier te maken en de natuur te verrijken. Ter inspiratie laten Carin en Marga op elke pagina van dit Voorwoord schitterende boek zien hoeveel ze van de natuur houden.

Korte omschrijving

Keer op keer laat ‘Heimweevogel, verlangen naar een natuurrijke wereld’ je verbazen over de onwaarschijnlijke diversiteit en schoonheid van de natuur.

Details

Details
Titel Heimweevogel
Auteur(s) Carin Holtslag
Fotograaf Marga Thomassen
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 100
Uitgever Uitgeverij Kruisberg
Publicatiedatum 13-09-2019
Afmetingen 305mm x 249mm x 17mm
Gewicht 904gr
ISBN/ISBN13 9789090317762

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Heimweevogel
Waardering