Kids codes

Programmeren voor het Web
| 09-12-2019 | 56 blz.
Auteur(s): Rudolf Arlaud
Bindwijze: eBook pdf
ISBN/ISBN13: 9789090316468
Dit pdf-boekje bevat voorbeelden van HTML-, CSS- en JavaScript-coderingen. Dit zijn coderingen die vaak worden toegepast bij het maken van websites maar ook als basis dienen bij het maken van webapps.
€ 6,50
Om een E-book to bestellen moet je eerst een account aanmaken of inloggen.

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Goede ICT-vaardigheden worden steeds belangrijker. Door de toegankelijke opzet van dit document (pdf-boekje) kunnen juffen, meesters, docenten en activiteitenbegeleiders met voldoende kennis van HTML, CSS en JavaScript, kinderen vanaf 10 jaar bijstaan bij hun eerste aanzet tot het verwerven van programmeervaardigheden, waardoor zij stap voor stap vertrouwd raken met het gebruik van pure programmeercodes. En op den duur zelf leuke webpagina’s en websites kunnen maken en uiteindelijk ook leuke webapps.

 Bevat Uitleg over de betekenis van diverse begrippen en afkortingen bij het gebruik van HTML-, CSS- en JavaScript-coderingen. HTML-coderingen voor webpagina, content, koppen, paragrafen, regels, commentaarregels, tabel, hyperlinks, anchors, afbeeldingen,
video’s en koppelingen met social media. CSS-coderingen voor webpagina- en tekstkleur, lettertypen, tekstgrootte, tekst centreren, id-, class- en inline style. JavaScript-coderingen voor het weergeven van tekst, waarden toekennen aan variabelen en objecten, gegevens invoeren, events, functies, timerfuncties, id’s en opmaakeigenschappen voor het creëren van interactieve webpagina’s.

Verder zijn er voorbeelden van webpagina’s, oefeningen en coderingssjablonen die gedownload kunnen worden. Tot slot wordt beschreven hoe een webpagina, 
website of webapp gedeeld kan worden.
 Over mij
Als ICT-adviseur, Trainer en Tech liefhebber, heb ik in de afgelopen jaren regelmatig schillende websites gemaakt met pure HTML-, CSS-, en JavaScript-coderingen. In dit document bundel ik een deel van de elementaire HTML-, CSS- en JavaScript-coderingen die toegepast kunnen worden bij het maken van webpagina’s, websites en webapps.

Korte omschrijving

Dit pdf-boekje bevat voorbeelden van HTML-, CSS- en JavaScript-coderingen. Dit zijn coderingen die vaak worden toegepast bij het maken van websites maar ook als basis dienen bij het maken van webapps.

Details

Details
Titel Kids codes
Auteur(s) Rudolf Arlaud
Productvorm eBook pdf
Aantal pagina`s 56
Uitgever Diensten2000X
Publicatiedatum 09-12-2019
ISBN/ISBN13 9789090316468

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Kids codes
Waardering