Sunny Good Food

kookspeelboek
| 22-11-2019 | 65 blz.
Auteur(s): Susan Gerritsen, Mirjam Smit, Maaike Ankum
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789090315935
Sunny Good Food is een must voor ieder huishouden met kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Samen met je kind en sterrenchef Sunny kun je de wondere wereld van koken stap voor stap ontdekken. Om het plezier in de keuken nog groter te maken, vullen spelactiviteiten en tips over alles wat met eten, koken en goede voeding te maken heeft het koken aan. In Sunny Good Food vind je bovendien ingrediënten die net even anders en veelal vegetarisch zijn, omdat variatie in voeding juist voor kinderen belangrijk is. Is je kind een moeilijke eter? Ook dan is dit boek een gegarandeerd succes. Door het kind mee te laten helpen (en proeven!) leert het veel, zal het eerder zijn of haar bordje leegeten en bovenal trots zijn op het resultaat. Hoe mooi is het als je plezier, zelfvertrouwen én gezondheid kunt meegeven met koken, door je kind te laten stralen in de keuken?!
Het kookspeelboek Sunny Good Food maakt van ieder kind een kleine sterrenchef. Geen enkel ander kookboek is zo compleet, voor alle 2 tot plusminus 10-jarigen. Kook, speel en leer met je kind, geniet!
€ 20,00

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Hello sunshine, Ben jij klaar om met Sunny op kookavontuur te gaan en een geweldige kleine chef in de keuken te worden? Wat ga je vandaag maken? Regenboogjes, zoete bommetjes of het oranje boven diner? Help jij Sunny met roeren, kneden en mixen? Zit het eten in de oven of heb je even pauze? Loop dan door het tomatendoolhof, kijk in de buik van Sunny of speel het Sunny flessenspel. Ontdek, proef en kook de sterren van de hemel. --- Samen koken was nog nooit zo leuk! Speelt jouw kind ook zo graag met potjes en pannen? Of staat het dolgraag naast je op een krukje om mee te kijken en te proeven als je aan het koken bent? Of is je kind misschien een moeilijke eter? Voor al deze kinderen is Sunny Good Food een uitkomst. Sunny Good Food is een vrolijk en rijk geïllustreerd kookspeelboek vol met recepten, activiteiten en een echt diploma. Lekker, snel en stap-voor-stap; jong én oud kunnen dit thuis samen gemakkelijk maken. Door je kind mee te laten helpen (en proeven!) en door alle zintuigen te gebruiken, leert het veel en zal het trots zijn op het resultaat. Hoe mooi is het als je je kind zelfvertrouwen, gezondheid en plezier kunt meegeven door samen te koken? Met Sunny Good Food kun je peuters en basisschoolkinderen laten stralen in de keuken. Samen met sterrenchef Sunny gaan jullie op avontuur om de lekkerste recepten te maken. Wat gaan jullie vandaag maken? Regenboogjes, zoete bommetjes of het oranje bovendiner? Help Sunny met roeren, kneden en mixen. Ontdek, proef en kook de sterren van de hemel.

Korte omschrijving

Het kookspeelboek Sunny Good Food maakt van ieder kind een kleine sterrenchef. Geen enkel ander kookboek is zo compleet, voor alle 2 tot plusminus 10-jarigen. Kook, speel en leer met je kind, geniet!

Details

Details
Titel Sunny Good Food
Auteur(s) Susan Gerritsen, Mirjam Smit, Maaike Ankum
Productvorm Hardcover
Aantal pagina`s 65
Uitgever Sunny Road
Publicatiedatum 22-11-2019
Afmetingen 288mm x 222mm x 12mm
Gewicht 601gr
ISBN/ISBN13 9789090315935

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Sunny Good Food
Waardering