Haarlemmermeer, wandelen en meer

| 18-11-2011
Auteur(s): Ad Snelderwaard, Vincent Rottier
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789087881580
€ 7,50

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

De Haarlemmermeer is misschien niet het eerste gebied waar u aan denkt als u gaat wandelen, maar deze gids zal u daarover van gedachten laten veranderen. De Haarlemmermeer is zeker aan te bevelen als wandelgebied!
De Haarlemmermeer heeft immers recreatiebossen, landgoederen, een Ring- en een Geniedijk. Dankzij boeren die paden door hun akkers hebben opengesteld, kunt u de gewassen waarop ze hier zo trots zijn van heel dichtbij zien, voelen en ruiken. Het zuidelijk deel van de polder is nog sterk agrarisch: een weids, ruim landschap waarboven de beroemde Hollandse wolkenluchten optimaal tot hun recht komen.

Langs, over en door die Geniedijk, de Ringvaart, de recreatiebossen en de polderpaden en landgoederen zijn vier wandelingen beschreven.
Daarnaast zijn wandelingen gemaakt in de directe omgeving van de Haarlemmermeer: twee in het recreatiegebied Spaarnwoude en twee in het Amsterdamse Bos. Deze gebieden, die direct aan de noord- en de oostkant van de polder grenzen, zijn een uitstekende uitwijkmogelijkheid voor bewoners en bezoekers die méér bos willen ervaren.

Kortom: met deze gids ervaart u de Haarlemmermeer op een nieuwe manier!

Ad Snelderwaard is professioneel routemaker en fotograaf. Hij heeft meerdere wandel- en fietsgidsen op zijn naam staan. Vincent Rottier is historicus en beroepswandelaar.

Details

Details
Titel Haarlemmermeer, wandelen en meer
Auteur(s) Ad Snelderwaard, Vincent Rottier
Productvorm Paperback
Uitgever BDUlokalemedia B.V.
Publicatiedatum 18-11-2011
Afmetingen 211mm x 126mm x 9mm
Gewicht 177gr
ISBN/ISBN13 9789087881580

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Haarlemmermeer, wandelen en meer
Waardering