Circulaire Economie als lifestyle

Praktisch van praatplan naar doenscenario
| 25-05-2018 | 124 blz.
Auteur(s): Bas Luiting
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789082861204
'Circulaire economie als lifestyle' is een inspirerende, laagdrempelige doch kritische kijk van een bevlogen mkb’er op een wereld waar grondstoffen onnodig verloren gaan door welvaart en onbekendheid met verspilling. Deze uitgave beschrijft de praktische kant van een circulaire economie vanuit het verleden, het heden en de toekomst en is daarmee ook geschikt voor bedrijven, organisaties, onderwijs- en overheidsinstellingen. Een praktische aanpak om van een praatplan naar een doenscenario in een circulaire economie te komen. “Ik heb dit boek geschreven omdat er zo weinig bekend is over het onderwerp circulaire economie en de meeste boeken vanuit wetenschappelijk oogpunt zijn geschreven”. Bas Luiting
Een inspirerende, laagdrempelige doch kritische kijk van een bevlogen mkb’er op een wereld waar grondstoffen onnodig verloren gaan door welvaart en onbekendheid met verspilling.
€ 9,95

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Een inspirerende doch kritische kijk van een bevlogen mkb’er op een wereld waar grondstoffen onnodig verloren gaan door welvaart en onbekendheid met verspilling. Deze uitgave beschrijft de praktische kant van een circulaire economie en is daarmee ook geschikt voor bedrijven, organisaties, onderwijs- en overheidsinstellingen. BAS LUITING is circulair ondernemer pur sang. Hij is één van de kwartiermakers op Strijp-S en eigenaar van NEXT CIRCLE. Met deze onderneming richt hij zich op innovatieve oplossingen voor circulaire vraagstukken. Bas Luiting won met het Plug-In-City collectief de Award ‘Beste circulaire werklocatie van Nederland 2017’. Bij MVO Nederland / De Groene Zaak is hij als partner actief in het koplopersnetwerk en is Entrepreneurial Fellow van Het Groene Brein.

Korte omschrijving

Een inspirerende, laagdrempelige doch kritische kijk van een bevlogen mkb’er op een wereld waar grondstoffen onnodig verloren gaan door welvaart en onbekendheid met verspilling.

Details

Details
Titel Circulaire Economie als lifestyle
Auteur(s) Bas Luiting
Productvorm Paperback
Aantal pagina`s 124
Uitgever Pumbo.nl B.V.
Publicatiedatum 25-05-2018
Afmetingen 210mm x 150mm x 12mm
Gewicht 203gr
ISBN/ISBN13 9789082861204

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Circulaire Economie als lifestyle
Waardering