Seksueel misbruik, wegkijken of weten hoe het werkt?

Een boek voor jongeren en de volwassenen om hen heen
| 20-11-2017 | 240 blz.
Auteur(s): Harriet Hofstede
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789082633511
€ 14,95

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Je hoopt het zelf nooit mee te maken. Toch komt het veel voor. Als je weet hoe misbruikers werken, helpt dat om seksueel misbruik in de kring van mensen om je heen sneller te herkennen.

Het helpt om jezelf scherp te houden. Of om vrienden of vriendinnen te helpen die eenzaam en in de war raken door het web van schuld en schaamte dat langzaam om hen heen is opgebouwd.

Seksueel misbruik komt overal voor. Op school, op de voetbalclub, op de hockeytraining, binnen de familie. Misbruikers willen dat je het geheimhoudt. Dat is in hun belang. Ze verzinnen trucs die ma-ken dat slachtoffers zich zélf schuldig voelen. Of ze zorgen ervoor dat slachtoffers niet geloofd wor-den.

Weet hoe plegers van misbruik manipuleren en wat hun werkwijze is. Lees dit boek en leer uit de ervaringen van andere jongeren.

Boaz: "Toen ik las hoe misbruikers te werk gaan, viel alles als puzzelstukjes in elkaar. Ik heb jaren lang gedacht dat er met mij iets mis was. Nu ik snap hoe ik gemanipuleerd ben, snap ik ook hoe het mij kon overkomen. Ik vind eigenlijk dat iedereen dit zou moeten weten!

Noah: "Misbruikers weten wat ze doen. Nu wij nog!"

Harriet Hofstede is orthopedagoog en GZ-psycholoog. Zij werkt met misbruikte kinderen en jonge-ren. De verhalen in dit boek zijn gebaseerd op ware gebeurtenissen maar zo veranderd dat je de jongeren niet meer kunt herkennen.

Details

Details
Titel Seksueel misbruik, wegkijken of weten hoe het werkt?
Auteur(s) Harriet Hofstede
Productvorm Paperback
Aantal pagina`s 240
Uitgever Thoeris, Uitgeverij
Publicatiedatum 20-11-2017
Afmetingen 200mm x 130mm x 16mm
Gewicht 293gr
ISBN/ISBN13 9789082633511

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Seksueel misbruik, wegkijken of weten hoe het werkt?
Waardering