Japan in honderd kleine stukjes

Nederlands | 21-04-2020
Auteur(s): Paulien Cornelisse
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789082430271
Paulien Cornelisse houdt al jaren een Japanverzameling bij. En die verzameling ziet nu voor het eerst het licht in dit prachtig vormgegeven boek.
€ 18,99

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Paulien Cornelisse houdt al jaren een Japanverzameling bij. En die verzameling ziet nu voor het eerst het licht in dit prachtig vormgegeven boek. Pauliens collectie bestaat uit dingen die ze weet over Japan. Soms zijn het vondsten die ze deed tijdens haar reizen en verblijven in het land, onder meer voor haar VPRO-serie Tokidoki. Soms zijn het opmerkelijke feitjes. En omdat ze het nu eenmaal niet laten kan, zitten er in haar verzameling ook veel schitterende observaties van de Japanse taal. Japan in honderd kleine stukjes is een verfrissend boek voor reizigers, thuisblijvers, taalliefhebbers en andere nieuwsgierigen. Paulien Cornelisse laat je ervaren hoe het voelt om te houden van een land dat nooit van jou zal zijn.

Korte omschrijving

Paulien Cornelisse houdt al jaren een Japanverzameling bij. En die verzameling ziet nu voor het eerst het licht in dit prachtig vormgegeven boek.

Details

Details
Titel Japan in honderd kleine stukjes
Auteur(s) Paulien Cornelisse
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Uitgever Uitgeverij Cornelisse
Publicatiedatum 21-04-2020
Afmetingen 172mm x 116mm x 18mm
Gewicht 209gr
ISBN/ISBN13 9789082430271

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Japan in honderd kleine stukjes
Waardering