Eten koken (ge)zonder

Nederlands | 04-10-2007 | 160 blz.
Auteur(s): M. den Hartog-de Weijer
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789076277912
€ 17,95

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Meg heeft een eigen praktijk in Houten en in Amstelveen, en geeft les in gezondheid, voeding en psyche. Steeds meer mensen blijken last te hebben van voedselintoleranties en allergieën, en ook candida komt veel voor. Omdat Meg als hobby koken heeft, ontwikkelde ze tal van eenvoudig te bereiden recepten die heerlijk en gezond zijn, ook als je geen gluten, tarwe, melkproducten of kippenei meer mag. Meg geeft vaak aan het einde van het recept nog allerlei variaties en tips, en stimuleert de lezer om ook zelf op ontdekking te gaan en te gaan experimenteren.Geen nood dus als je iets niet meer mag eten! Dit boek wijst de weg hoe je ook zónder bepaalde ingrediënten nog verrukkelijke gezonde maaltijden kunt bereiden!Eet smakelijk!Meg den Hartog-de Weijer is gediplomeerd klassiek homeopaat en orthomoleculair therapeute, en is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van gezondheid en voeding. Daarnaast bekwaamde ze zich in de Levend Bloed Analyse en behaalde ook het diploma Psycho-Neuro-Immunologie. Omdat gezondheid, ziekte en voeding ook samenhangen met de psyche, volgde ze de opleiding Symbolische Psychologie op basis van C.G. Jung.

Details

Details
Titel Eten koken (ge)zonder
Auteur(s) M. den Hartog-de Weijer
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 160
Uitgever Symbolon
Publicatiedatum 04-10-2007
Afmetingen 221mm x 150mm x 15mm
Gewicht 256gr
ISBN/ISBN13 9789076277912

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Eten koken (ge)zonder
Waardering