Wetenschap in de keuken

Nederlands | 31-05-2019 | 176 blz.
Auteur: Michelle Dickinson
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789059569744

€ 19,99

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Doe de leukste, interessantste en spannendste natuurkundige, scheikundige en biologische ontdekkingen thuis! Dit geweldige en praktische boek toont aan dat wetenschappelijke experimenten net zo makkelijk zijn als bakken. Elk van de vijftig recepten in dit boek is een wetenschappelijk experiment dat je thuis kunt doen met gewone ingrediënten waarvan je de meeste vast al in de keuken hebt staan. Het uitvoeren van de experimenten is net zo leuk als het resultaat! Stop na elke stap en kijk of er iets verandert voordat je verdergaat met de volgende stap. Soms veranderen de kleur, temperatuur, structuur of geur als je nieuwe ingrediënten toevoegt. Met dingen als kleverig ijs, drijvende rozijnen, vuurvaste ballonnen, eenhoornnoedels, blaasraketten en smakelijk slijm maakt nanotechnoloog Michelle Dickinson duidelijk dat iedereen, zowel jong als oud, thuis in de keuken aan wetenschap kan doen!

Details

Details
Titel Wetenschap in de keuken
Auteur(s) Michelle Dickinson
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 176
Uitgever Fontaine Uitgevers
Publicatiedatum 31-05-2019
Afmetingen 304mm x 237mm x 20
Gewicht 1241gr
ISBN/ISBN13 9789059569744

Beoordelingen

Schrijf je eigen review