Home Sweet Home

nieuw Iers comfort food
Nederlands | 18-09-2017 | 304 blz.
Auteur(s): Yvette van Boven
Illustrator: Oof Verschuren
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789059567542
€ 32,00

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

'Ieren zijn royaal en gastvrij, melancholisch, dromerig en fantasierijk. En iedereen kan zingen. Dat probeer ik in Home Sweet Home terug te laten komen: schuif bij me aan, schenk uzelf een Guinness in en schraap uw keel, want na het eten zullen we zingen tot de morgen komt.'

In Home Sweet Home keert Yvette van Boven terug naar de keuken van Ierland: het land waar ze met haar Nederlandse ouders opgroeide, waar ze haar eerste hapjes at en waar haar liefde voor eten ontstond.

Van oorsprong is de Ierse keuken tamelijk eenvoudig, maar vandaag de dag heeft Ierland ontzettend veel te bieden: u vindt er prachtig rund- en lamsvlees of wilde zalm en makreel. Het land staat vol kruiden en wilde vruchten om vrij te kunnen plukken. Het beroemde sodabrood en de ongeëvenaarde boter zijn ware delicatessen.

Met dit boek laat Yvette de ware culinaire rijkdom van Ierland zien en proeven. Home Sweet Home is een ode aan de traditionele en de hedendaagse kookcultuur van het eiland, maar vooral een lekker boek vol heerlijk comfortfood.

Yvette van Boven werd geboren in een klein dorpje ten zuiden van Dublin, aan de voet van de Wicklow Mountains. Behalve van haar boeken is Yvette ook bekend van haar tv-programma 'Koken met Van Boven' bij de VPRO, haar wekelijkse rubrieken in Libelle en Volkskrant Magazine en haar vaste bijdrage aan maandblad delicious. Ze illustreert haar boeken zelf; haar man Oof maakt de foto's. Yvettes werk is vertaald in het Engels, Duits, Frans en Spaans.

Details

Details
Titel Home Sweet Home
Auteur(s) Yvette van Boven
Illustrator Oof Verschuren
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 304
Uitgever Singel Uitgeverijen
Publicatiedatum 18-09-2017
Afmetingen 268mm x 218mm x 30mm
Gewicht 1541gr
ISBN/ISBN13 9789059567542

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Home Sweet Home
Waardering