BAUT

8 jaar verhalen, 7 pop-uprestaurants en 100 typische BAUT-gerechten
| 30-11-2020 | 256 blz.
Auteur(s): Michiel van der Eerde
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789059566361
€ 35,00

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

BAUT staat voor: rauw, rebels, eigenzinnig en bovenal - tijdelijk. Chefkok en eigenaar Michiel van der Eerde zette met zijn spraakmakende BAUT-concept dé standaard voor pop-uprestaurants in Nederland. Met het credo 'underpromise and overdeliver' weet Van der Eerde met zijn team een trouwe groep BAUT-fans én nieuwe gasten steeds opnieuw te verrassen.
Van de alom geprezen steak tartaar met baconmayonaise en Aziatische oesters tot sticky toffee met crème fraîche-ijs en de beroemde BAUT-cocktails (zoals de 'Man bun machine gun'). Al deze bijzondere recepten én verhalen over 8 jaar BAUT komen samen in dit unieke kookboek.

Michiel van der Eerde deed zijn kennis en ervaring als kok op in de topgastronomie bij onder meer La Rive** (Amstel Hotel), De Hoefslag*, Bokkedoorns** en Oud Sluis***. Hij was eindverantwoordelijk voor verschillende horecaconcepten zoals Envy, Mazzo, Nevy, Nomads en Supperclub. Van der Eerde was in 2015 en 2016 samen met topkok Robert Kranenborg en foodjournalist Marcus Polman presentator en jurylid van het programma Masterchef Holland.

Details

Details
Titel BAUT
Auteur(s) Michiel van der Eerde
Productvorm Hardcover
Aantal pagina`s 256
Uitgever Fontaine Uitgevers
Publicatiedatum 30-11-2020
Afmetingen 266mm x 206mm x 24mm
Gewicht 1255gr
ISBN/ISBN13 9789059566361

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:BAUT
Waardering