Mooi mediterraan

Vier het leven en val af!
Nederlands | 10-09-2020 | 256 blz.
Auteur(s): Janine Jansen, Annemieke Jansen
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789059565500
€ 24,99

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Dieettrends komen en gaan. 'Even' een dieet volgen en vervolgens voor lange tijd van heel wat kilo's af zijn; dat klinkt perfect, nietwaar? Helaas lukt dat bijna nooit. Nee, het beste dieet is geen dieet, maar een bepaalde leefstijl. Het goede nieuws is: die leefstijl is geweldig!
Janine en Annemieke Jansen zijn al heel wat jaren enthousiaste pleitbezorgers van de oorspronkelijke mediterrane leefstijl: voldoende beweging, veel sociale contacten en afwisselend eten - met veel groentes, regelmatig vis en noten en een beetje vlees. In Mooi mediterraan geven ze op een heldere manier achtergrondinformatie over de ins en outs van afvallen én fijn en gezond leven en eten. De eenvoudige, heerlijke recepten vormen de hoofdmoot van het boek. Met Mooimediterraan is de kans kleiner dat wie blijvend slanker door het leven wil gaan, terugvalt in oude patronen.
Met een aantrekkelijk maandprogramma en voedingswaarden bij alle recepten.
De zussen Annemieke en Janine Jansen zijn zich al sinds hun jeugd bewust van de invloed van voeding op het menselijk lichaam. Annemieke is cardioloog in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Janine werkt als grafisch ontwerper en als foodstylist en -fotograaf.

Details

Details
Titel Mooi mediterraan
Auteur(s) Janine Jansen, Annemieke Jansen
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 256
Uitgever Fontaine Uitgevers
Publicatiedatum 10-09-2020
Afmetingen 248mm x 179mm x 24mm
Gewicht 954gr
ISBN/ISBN13 9789059565500

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Mooi mediterraan
Waardering