Lekker Fred

Nederlands | 26-09-2019 | 192 blz.
Auteur(s): Freddy Tratlehner, Vjeze Fur, Vieze Freddy
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789048847891
€ 25,00

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Schreeuwend van de jeuk liep ik terug naar huis over de Oostenrijkse zoutvlaktes. Ik moet een jaar of zes zijn geweest toen ik na anderhalf uur lopen eindelijk huilend thuiskwam. Ik was aan 't spelen in de bos en was meerdere malen geprikt door de Reuzelmug. Door de bulten gloeide m'n hele rug als een kaassoufflé! Vlug pakte mijn moeder een blok boter en smeerde een dikke laag van het smeerbare goud over mijn kapot geprikte lichaampje. Al snel nam de jeuk af en kwam ik weer een beetje bij zinnen. Zonder dat blok boter was ik hier misschien wel nooit geweest en had ik dit boek vol helende recepten nooit kunnen schrijven!

En dat zijn het, helende recepten. Niet alleen voor het lichaam, maar bovenal voor de ziel. Want zeg nou zelf, wat werkt er beter dan na een lange dag zwoegen in de kaasmijnen thuiskomen en genieten van een heerlijk bord verse pasta met paramagiano? Een grote hap paddestoeljenrisotto en u waant zich in een herfstig bos vol dansende dieren. Effe toch proberen nou eindelijk eens onder de honderd kilo te komen? Een heerlijke fitkech curry, zonder calorieën, waardig voor welke yogaknot dan ook!

Kortom, een boek voor jou. De moderne mens, de klassieke mens, hij die zich eens wil uitsloven voor zijn vriendinnen, zij die zichzelf eens lekker wil verwennen. Ga mee op zoektocht naar je culinaire zelf. Thuiskomen was nog nooit zo lekker.

Fred.

Details

Details
Titel Lekker Fred
Auteur(s) Freddy Tratlehner, Vjeze Fur, Vieze Freddy
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 192
Uitgever Overamstel Uitgevers
Publicatiedatum 26-09-2019
Afmetingen 257mm x 198mm x 22mm
Gewicht 886gr
ISBN/ISBN13 9789048847891

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Lekker Fred
Waardering