De bijbel van de Nederlandse keuken

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee
| 12-10-2020 | 496 blz.
Auteur(s): Janneke Vreugdenhil
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789048847341
De Nederlandse foodjournalist schrijft hét Nederlandse kookboek!
€ 33,99

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.

Korte omschrijving

De Nederlandse foodjournalist schrijft hét Nederlandse kookboek!

Details

Details
Titel De bijbel van de Nederlandse keuken
Auteur(s) Janneke Vreugdenhil
Productvorm Hardcover
Aantal pagina`s 496
Uitgever Overamstel Uitgevers
Publicatiedatum 12-10-2020
Afmetingen 218mm x 162mm x 45mm
Gewicht 1230gr
ISBN/ISBN13 9789048847341

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:De bijbel van de Nederlandse keuken
Waardering