Vrij

Nederlands | 01-06-2021 | 800 blz.
Auteur(s): E L James
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789044649130
€ 20,00

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Beleef opnieuw de sensualiteit, romantiek en spanning van Vijftig tinten vrij, ditmaal door de ogen, gedachten en dromen van Christian Grey.
E L James neemt je mee terug naar de spannende sensualiteit van Vijftig tinten, de liefdesgeschiedenis die de harten van miljoenen lezers wereldwijd veroverde.
Hierbij nodigen wij u uit voor de bruiloft van het decennium: Christian Grey en Anastasia Steele gaan trouwen. Maar is Christian wel een geschikte echtgenoot? Zijn vader twijfelt daaraan, zijn broer wil een waanzinnig vrijgezellenfeest organiseren en zijn verloofde weigert gehoorzaamheid te beloven... Alsof het huwelijk nog niet genoeg uitdagingen met zich meebrengt! Hun passie brandt feller dan ooit, maar Ana’s opstandige geest blijft Christians duistere angsten en behoefte aan controle op de proef stellen. Daarnaast vormen oude rivalen en frustraties een bedreiging – tot één moment van onoplettendheid hen voorgoed uit elkaar dreigt te drijven. Kan Christian de nachtmerries uit zijn kindertijd en de kwellingen uit zijn jeugd te boven komen en zichzelf redden? Zal hij, als hij eenmaal weet waar hij vandaan komt, in staat zijn zichzelf te vergeven en Ana’s onvoorwaardelijke liefde te accepteren?
Zal Christian eindelijk vrij zijn?

Details

Details
Titel Vrij
Auteur(s) E L James
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 800
Uitgever Prometheus, Uitgeverij
Publicatiedatum 01-06-2021
Afmetingen 213mm x 135mm x 61mm
Gewicht 862gr
ISBN/ISBN13 9789044649130

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Vrij
Waardering