New Italian

Recepten en verhalen
Nederlands | 03-06-2021 | 304 blz.
Auteur(s): Sergio Herman
Fotograaf: Kris Vlegels
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789038809878
€ 34,99

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Italiaans eten. Comfortfood van de zuiverste soort. Net zoals zovelen onder ons is Sergio Herman al jaren in de ban van de Italiaanse eetcultuur. Wie wordt er niet gelukkig van een bord pasta? De Italiaanse keuken is over de hele wereld geliefd en behoort tot het culinair erfgoed, maar er lijken vaak alleen authentieke gerechten te worden gekookt; er wordt weinig met nieuwe smaakcombinaties geëxperimenteerd.

Daar brengt Sergio verandering in met zijn take op de ‘cucina nuova’. In meer dan zestig goed thuis te bereiden recepten presenteert hij gerechten die in de basis klassiek Italiaans zijn, maar altijd een eigen flow of karaktervolle twist hebben en echt blijk geven van zijn visie op de nieuwe Italiaanse keuken. Verwacht dus geen authentieke pasta carbonara met spek, eerder een carbonara met pipe rigate en noordzeekrab, of pappardelle met Zeeuwse mosselen en´nduja in plaats van met vongole.

Het is tijd om onszelf weer eens te verrassen in de Italiaanse keuken.

Details

Details
Titel New Italian
Auteur(s) Sergio Herman
Fotograaf Kris Vlegels
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 304
Uitgever Singel Uitgeverijen
Publicatiedatum 03-06-2021
Afmetingen 277mm x 217mm x 32mm
Gewicht 1580gr
ISBN/ISBN13 9789038809878

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:New Italian
Waardering