Medische terminologie anatomie en fysiologie

| 17-02-2021 | 178 blz.
Auteur(s): G.H. Mellema
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789036825771
Behandelt de belangrijkste anatomische termenBrengt de medische termen met elkaar in verbandLegt het functioneren van het lichaam uitInclusief woordenlijst per hoofdstukMet oefenvragen en opdrachten waarmee je kunt controleren of je de stof beheerst
€ 39,95

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Dit leerboek geeft uitleg over de belangrijkste anatomische termen en brengt ze met elkaar in verband. Het boek is bedoeld voor professionals (in opleiding) in de gezondheidszorg voor wie medische terminologie geen uitgebreid onderdeel van hun opleiding was. Bijvoorbeeld doktersassistenten, medisch secretaresses en medewerkers van een GGD of Arbodienst. Ook voor professionals in andere sectoren die vanuit hun functie worstelen met de betekenis van medische termen, biedt het boek uitkomst. Zoals voor medewerkers van zorgverzekeraars en overheden. 

Medische terminologie anatomie en fysiologie maakt inzichtelijk hoe het lichaam is opgebouwd en hoe het functioneert. In combinatie met Medische terminologie pathologie geeft het een goed overzicht van de in de praktijk gebruikte termen. Als anatomieboek is het ook heel goed zelfstandig te gebruiken.

Auteur G.H. Mellema is van oorsprong huisarts. Hij werkte bij verschillende zorgverzekeraars en heeft jarenlange ervaring in het opleiden van medisch secretaresses en doktersassistentes.

Details

Details
Titel Medische terminologie anatomie en fysiologie
Auteur(s) G.H. Mellema
Productvorm Paperback
Aantal pagina`s 178
Uitgever Springer Media B.V.
Publicatiedatum 17-02-2021
Afmetingen 240mm x 169mm x 11mm
Gewicht 332gr
ISBN/ISBN13 9789036825771

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Medische terminologie anatomie en fysiologie
Waardering