Het leugenachtige leven van volwassenen

Nederlands | 01-09-2020 | 352 blz.
Auteur(s): Elena Ferrante, Miriam Bunnik, Mara Schepers
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789028450790
€ 22,99

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

De dertienjarige Giovanna woont in een van de beste wijken van Napels. Haar ouders zijn bijna perfect en hebben haar opgevoed tot een net en lief kind dat keurig Italiaans spreekt en goede cijfers haalt. Maar op een dag hoort ze haar vader tegen haar moeder zeggen dat Giovanna steeds meer begint te lijken op zijn zus. Er is in hun gezin geen groter kwaad denkbaar dan tante Vittoria.

Giovanna besluit om op bezoek te gaan bij Vittoria om meer over zichzelf te weten tekomen. Wanneer ze elkaar voor het eerst ontmoeten gaat er meteen een doos van Pandoraopen: de volkse, grofgebekte Vittoria blijkt vooral te willen praten over de ware aardvan Giovanna's ouders. Het beeld van een perfect gezin valt langzaam in gruzelementen.Vanaf nu moet ze laveren tussen trouw aan haar ouders en de nieuwe vriendschapmet haar tante - het zijn Giovanna's eerste stappen naar volwassenheid.

Deze nieuwe roman van Elena Ferrante bevestigt opnieuw haar grote en unieke talent: als geen ander is ze in staat om heel gedetailleerd vriendschappen en relaties tussenvrouwen neer te zetten. Haar vaak rebelse personages zijn zo levendig beschreven, dat je al snel het idee krijgt dat je ze al je hele leven kent. Het leugenachtige leven van volwassenen doet verlangen naar meer.

Details

Details
Titel Het leugenachtige leven van volwassenen
Auteur(s) Elena Ferrante, Miriam Bunnik, Mara Schepers
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 352
Uitgever Wereldbibliotheek
Publicatiedatum 01-09-2020
Afmetingen 210mm x 136mm x 31mm
Gewicht 433gr
ISBN/ISBN13 9789028450790

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Het leugenachtige leven van volwassenen
Waardering