Bloemen van de duisternis

| 10-07-2020 | 272 blz.
Auteur(s): Tatiana de Rosnay
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789026352560
Bloemen van de de duisternis van Tatiana de Rosnay is een indringende roman over de macht van kunstmatige intelligentie tegen het decor van het Parijs van de nabije toekomst.
€ 21,99

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Bloemen van de de duisternis is de nieuwste roman van Tatiana de Rosnay, de auteur van Haar naam was Sarah en De familiereünie.

Clarissa, een schrijver met een getroebleerd verleden, verlaat na een afschuwelijke ontdekking haar echtgenoot. Ze vindt een nieuw appartement via CASA, eigenaar van een gewild complex dat exclusief bestemd is voor kunstenaars. Maar al snel krijgt ze het gevoel dat iemand haar continu bespiedt; dromen en werkelijkheid beginnen in elkaar over te lopen. Clarissa wordt steeds labieler. Wie zit er achter CASA? Aangemoedigd door haar kleindochter gaat Clarissa zelf op onderzoek uit, maar haar dochter vreest dat haar moeder de grip op de werkelijkheid verliest. Is Clarissa inderdaad een fragiele schrijver met te veel fantasie, of is ze een beangstigende waarheid op het spoor?

Bloemen van de duisternis van Tatiana de Rosnay is een indringende roman over de macht van kunstmatige intelligentie, vanuit het perspectief van drie generaties vrouwen, tegen de achtergrond van het Parijs van de nabije toekomst.

‘Atwoodiaanse dystopie, waarin De Rosnay alle ingrediënten die we van haar kennen verwerkt: een beklemmend huis, huwelijksgeheimen, eenzaamheid, Virginia Woolf en een verrassend eind. Zeer geslaagd!’ – Le Point

‘Een zeer geslaagde roman over jaloezie, het gewicht van geheimen en de kwalijke gevolgen van kunstmatige intelligentie.’ – Le Journal du Dimanche

Korte omschrijving

Bloemen van de de duisternis van Tatiana de Rosnay is een indringende roman over de macht van kunstmatige intelligentie tegen het decor van het Parijs van de nabije toekomst.

Details

Details
Titel Bloemen van de duisternis
Auteur(s) Tatiana de Rosnay
Productvorm Paperback
Aantal pagina`s 272
Uitgever Ambo/Anthos B.V.
Publicatiedatum 10-07-2020
Afmetingen 215mm x 137mm x 25mm
Gewicht 368gr
ISBN/ISBN13 9789026352560

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Bloemen van de duisternis
Waardering