De kaasfabriek

Nederlands | 25-08-2020 | 384 blz.
Auteur(s): Simone van der Vlugt
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789026351631
De kaasfabriek is de nieuwe historische roman van bestsellerauteur Simone van der Vlugt over een moeder en dochter die hun plek in een veranderende maatschappij proberen te vinden.
€ 22,99

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

De kaasfabriek is de nieuwe historische roman van Simone van der Vlugt, auteur van ondere andere Het schaduwspel en Nachtblauw.

Amsterdam, 1892. Lydia rouwt om de dood van haar ouders, die kort na elkaar zijn overleden. Ze heeft hun huis in Amsterdam en buitenhuis in Purmerend geërfd. Ondanks het verlies zit ze vol ideeën voor de toekomst en voor het uitvoeren van haar vaders plannen: een moderne kaasfabriek beginnen, op stoomkracht en met een hoge productie. Maar als vrouw alleen mag ze geen onderneming starten: ze moet samenwerken met een moderne boer uit de omgeving, Huib Minnes. Samen bouwen ze de grootste kaasfabriek van Noord-Holland.

Antwerpen, 1914. Nora, de dochter van Lydia, trouwt met Ralph Reymaekers en het paar vestigt zich in de havenstad. Na een ernstig conflict met haar moeder over haar afkomst is Nora blij weg te zijn uit Waterland. Maar dan breekt de Eerste Wereldoorlog uit en moeten ze vluchten uit Antwerpen. Hoe zal de toekomst eruit komen te zien voor deze vooruitstrevende vrouwen?

Korte omschrijving

De kaasfabriek is de nieuwe historische roman van bestsellerauteur Simone van der Vlugt over een moeder en dochter die hun plek in een veranderende maatschappij proberen te vinden.

Details

Details
Titel De kaasfabriek
Auteur(s) Simone van der Vlugt
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 384
Uitgever Ambo/Anthos B.V.
Publicatiedatum 25-08-2020
Afmetingen 223mm x 150mm x 37mm
Gewicht 603gr
ISBN/ISBN13 9789026351631

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:De kaasfabriek
Waardering