Dodelijk dichtbij

Nederlands | 18-05-2020 | 352 blz.
Auteur(s): Jonas Moström
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789026349614

Dodelijk dichtbij, het eerste deel in een serie van Jonas Moström, volgt psychiater Nathalie Svensson in de zoektocht naar de moordenaar van haar vriend. Was zij het eigenlijke doelwit?

€ 19,99

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

In Dodelijk dichtbij, het eerste deel in een serie van Jonas Moström, ondersteunt psychiater Nathalie Svensson de politie van Stockholm bij bijzonder zware misdrijven. Wanneer op een nacht haar minnaar, de beroemde acteur Rickard Ekengård, op straat wordt doodgeschoten kan ze echter alleen maar machteloos toekijken: hij bloedt dood in haar armen. Nathalie waant zich meteen weer in de nachtmerrie die haar jaren in zijn greep heeft gehad; tien jaar geleden werd haar toenmalige vriend namelijk vermoord. Ze besluit op eigen houtje op onderzoek te gaan en dat stuit iemand tegen de borst: Nathalie krijgt dreigbrieven en denkt dat ze wordt achtervolgd. Is er een verband tussen de twee moorden? Of was zij het eigenlijke doelwit?

Dodelijk dichtbij van Jonas Moström is het eerste deel van een serie met Nathalie Svensson in de hoofdrol.

‘Jonas Moström schrijft met vaart en met zoveel intensiteit, dat je gedwongen wordt de hele nacht door te lezen tot de zon opkomt.’ – Arne Dahl

‘Vol vaart en met een claustrofobische sfeer – geweldig!’ – Mons Kallentoft

Korte omschrijving

Dodelijk dichtbij, het eerste deel in een serie van Jonas Moström, volgt psychiater Nathalie Svensson in de zoektocht naar de moordenaar van haar vriend. Was zij het eigenlijke doelwit?

Details

Details
Titel Dodelijk dichtbij
Auteur(s) Jonas Moström
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 352
Uitgever Ambo/Anthos B.V.
Publicatiedatum 18-05-2020
Afmetingen 216mm x 137mm x 28mm
Gewicht 469gr
ISBN/ISBN13 9789026349614

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Dodelijk dichtbij
Waardering