Dromen van Italië

| 14-07-2020 | 336 blz.
Auteur(s): Nicky Pellegrino
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789026151620
Een huis kopen in Italië voor 1 euro: Gino en Edward, Mimi, en Elise durven het aan. Maar lukt het ze om hun Italiaanse droom waar te maken?
€ 20,00

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

“Dit is je kans om je eigen huis in Zuid-Italië te kopen voor minder geld dan je voor een kop koffie betaalt. Het pittoreske bergstadje Montenello verkoopt enkele historische huizen voor slechts ÉÉN EURO per stuk. De enige voorwaarde is dat de kopers hun nieuwe huis binnen drie jaar renoveren en bereid zijn een belangrijke rol te spelen in deze kleine en vriendelijke gemeenschap.”


Als Salvio Valentini, de burgemeester van het Italiaanse dorpje Montenello, een aantal gebouwen in zijn geliefde dorp te koop aanbiedt voor één euro, gaat zijn bericht viral en wordt het gemeentehuis overspoeld door reacties.
Bijvoorbeeld van de pas gescheiden Mimi, die dit als dé kans ziet om na haar scheiding een eigen leven op te bouwen. Van de Australische Edward en Gino, die met pensioen zijn en ‘een project’ zoeken. Van Elise, die al jaren probeert samen met haar vriend een huis te kopen maar die in Londen geen schijn van kans maakt op een betaalbare woning. Van anderen die een afgelegen paradijsje zoeken, een bedrijf willen beginnen, aan een saai leven of een ongelukkige relatie willen ontsnappen.
Het is aan Salvio en zijn assistent Augusto om uit deze reacties die mensen te vinden die passen bij hun droom van hoe hun dorpje weer tot leven gebracht kan worden, en om deze droom waar te maken.

Nicky Pellegrino heeft al vele heerlijke romans op haar naam staan die zich (deels) afspelen in Italië. Laat je meevoeren naar haar Italiaanse zomers en geniet!

Korte omschrijving

Een huis kopen in Italië voor 1 euro: Gino en Edward, Mimi, en Elise durven het aan. Maar lukt het ze om hun Italiaanse droom waar te maken?

Details

Details
Titel Dromen van Italië
Auteur(s) Nicky Pellegrino
Productvorm Paperback
Aantal pagina`s 336
Uitgever VBK Media
Publicatiedatum 14-07-2020
Afmetingen 215mm x 140mm x 28mm
Gewicht 463gr
ISBN/ISBN13 9789026151620

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Dromen van Italië
Waardering