De Drakenberg

| 15-09-2020 | 184 blz.
Auteur(s): Paul van Loon
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789025879457
Spannend nieuw avontuur van Dolfje Weerwolfje dat zich afspeelt in Japan. Boordevol vuurspuwende draken en andere magische wezens! Vanaf 8 jaar.
€ 15,50

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Dolfje Weerwolfje reist naar Japan.
Opa weerwolf vraagt hem een geheimzinnig pakketje te bezorgen bij Hokusai, een oude vriend. In het pakketje zit een bijzondere, magische hoed. Die mag niet in verkeerde handen vallen…
Als de hoed wordt gestolen, gaat Dolfje er samen met Leo en Hokusai achteraan. Er volgt een spannend avontuur dwars door Japan, met geheimzinnige en gevaarlijke wezens, sluwe rode vossen en een draak die op het punt staat te ontwaken…

Paul van Loon: al 10 boeken bekroond door de Nederlandse Kinderjury.

- Wist je dat Paul van Loon ter voorbereiding op het schrijven van De Drakenberg naar Japan is gereisd? Daar speelt het verhaal zich af. - Wist je dat één van de personages in het boek De Drakenberg, Hokusai, echt bestaan heeft en dat hij de beroemdste kunstenaar van Japan is? - Wist je dat iedereen in Japan weet wat Yokai zijn? Deze bovennatuurlijke wezens spelen een belangrijke rol in De Drakenberg. - Wist je dat Dolfje in Japan Dolfi heet? - Wist je dat De Drakenberg het 22ste boek is over Dolfje Weerwolfje?

Korte omschrijving

Spannend nieuw avontuur van Dolfje Weerwolfje dat zich afspeelt in Japan. Boordevol vuurspuwende draken en andere magische wezens! Vanaf 8 jaar.

Details

Details
Titel De Drakenberg
Auteur(s) Paul van Loon
Productvorm Hardcover
Aantal pagina`s 184
Uitgever WPG Kindermedia
Publicatiedatum 15-09-2020
Afmetingen 223mm x 159mm x 21mm
Gewicht 510gr
ISBN/ISBN13 9789025879457

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:De Drakenberg
Waardering