Twee weken weg

Nederlands | 28-05-2021 | 352 blz.
Auteur(s): R.C. Sherriff
Vertaler: Inge Kok
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789025471040
Engelse klassieker uit de jaren dertig over de jaarlijks terugkerende vakantie aan zee van een doorsnee gezin uit een Londense voorstad.
€ 22,99

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

‘Twee weken weg’ van R.C. Sherriff is een gelukzalige herontdekking uit de jaren dertig over de jaarlijkse vakantie aan zee van een doorsnee Engels gezin – met haar alledaagse routines, gekoesterde rituelen en warme herkenbaarheid. Al twintig jaar reist het gezin Stevens begin september vanuit hun Londense voorstad naar dezelfde vakantiebestemming: Bognor Regis, een badplaats ten zuidwesten van Londen. De dagen versmelten, de gedachte aan het einde van de vakantie wordt resoluut verdrongen. De kinderen knopen kortstondige vriendschappen aan, de oudste dochter beleeft haar eerste zomerliefde. Ondertussen probeert de vader zich op te laden voor de sleur die hem de komende vijftig weken wacht, en doet de moeder braaf alsof ook zij geniet van hun jaarlijkse uitspatting.

Korte omschrijving

Engelse klassieker uit de jaren dertig over de jaarlijks terugkerende vakantie aan zee van een doorsnee gezin uit een Londense voorstad.

Details

Details
Titel Twee weken weg
Auteur(s) R.C. Sherriff
Vertaler Inge Kok
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 352
Uitgever Atlas Contact, Uitgeverij
Publicatiedatum 28-05-2021
Afmetingen 210mm x 134mm x 29mm
Gewicht 444gr
ISBN/ISBN13 9789025471040

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Twee weken weg
Waardering