De slaap die geen uren kent

Nederlands | 03-03-2020 | 280 blz.
Auteur(s): Sebastiaan Chabot
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789025458041
Vier generaties binnen één familie verlangen ieder op hun eigen manier iets gedenkwaardigs te doen, uit angst niet te worden herinnerd.
€ 21,99

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

‘De slaap die geen uren kent’ van Sebastiaan Chabot gaat over vier generaties binnen één familie die ieder op hun eigen manier verlangen iets gedenkwaardigs te doen, uit angst niet te worden herinnerd. Kurt Kuschfeld, eenenvijftig jaar en wandelstokgelukkig, besluit dat zijn leven erop zit. Als straatlichtbewaarder werkte hij de laatste jaren ’s nachts, ongezien. In wat de laatste uren van zijn bestaan lijken, vraagt hij zich af welke levens hij heeft laten liggen. Drie generaties later. Victor en Benjamin Kuschfeld groeien op in Den Haag, aan zee. In de hal van het huis hangt het portret van hun overgrootvader. Vooral Victor is bang voor het gezicht in het masker van verf, en als zijn schoolvrienden komen spelen besluit hij het in de tuin te verbranden. Ze hebben echter geen idee wat ze daarmee in gang zetten; de familiegeschiedenis blijkt losse heupen te hebben.

Korte omschrijving

Vier generaties binnen één familie verlangen ieder op hun eigen manier iets gedenkwaardigs te doen, uit angst niet te worden herinnerd.

Details

Details
Titel De slaap die geen uren kent
Auteur(s) Sebastiaan Chabot
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 280
Uitgever Atlas Contact, Uitgeverij
Publicatiedatum 03-03-2020
Afmetingen 211mm x 136mm x 27mm
Gewicht 406gr
ISBN/ISBN13 9789025458041

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:De slaap die geen uren kent
Waardering