De Vrouwe van het Meer

Nederlands | 03-02-2020 | 576 blz.
Auteur(s): Andrzej Sapkowski
Vertaler: Theo Veenhof
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789024590766
De vijfde volledige roman van Andrzej Sapkowski met hekser Geralt in de hoofdrol. Dé inspiratiebron voor de rol van Henry Cavill uit Netflix-hitserie The Witcher.
€ 21,99

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

De Vrouwe van het Meer is het zevende boek van Andrzej Sapkowski over de avonturen van hekser Geralt, en een direct vervolg op de roman De Zwaluwentoren.

Als Ciri in een vreemde wereld de jonge ridder Galahad en de Vrouwe van het Meer aantreft, besluit ze hun haar verhaal te vertellen.

De oorlog die woedt heeft ondertussen zijn hoogtepunt bereikt als ook de gevaarlijke magiër Vilgefortz zich in de strijd gooit. In het gevecht dat volgt verliezen velen van Geralts kameraden hun leven. En er dreigt nieuw gevaar. Emhyr, de keizer van Nilfgaard, wordt door dezelfde profetie geleid die ook Vilgefortz en Ciri volgen. En hoewel hij in het bezit is van een overweldigend leger, schrikt Emhyr ervoor terug zijn plan door te zetten als hij wordt geconfronteerd met Geralt en Ciri. Vooral als blijkt dat hij meer gemeen heeft met Ciri dan met de oude profetie.

Korte omschrijving

De vijfde volledige roman van Andrzej Sapkowski met hekser Geralt in de hoofdrol. Dé inspiratiebron voor de rol van Henry Cavill uit Netflix-hitserie The Witcher.

Details

Details
Titel De Vrouwe van het Meer
Auteur(s) Andrzej Sapkowski
Vertaler Theo Veenhof
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 576
Uitgever Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Publicatiedatum 03-02-2020
Afmetingen 210mm x 136mm x 42mm
Gewicht 624gr
ISBN/ISBN13 9789024590766

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:De Vrouwe van het Meer
Waardering