De Jaren van Verachting

Nederlands | 03-02-2020 | 360 blz.
Auteur(s): Andrzej Sapkowski
Vertaler: Theo Veenhof
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789024590735
De tweede volledige roman van Andrzej Sapkowski met hekser Geralt in de hoofdrol. Dé inspiratiebron voor de rol van Henry Cavill uit Netflix-hitserie The Witcher.
€ 21,99

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

De Jaren van Verachting is het vierde boek van Andrzej Sapkowski over de avonturen van hekser Geralt, en een direct vervolg op de roman Het Bloed van de Elfen.

Geralt van Rivia heeft over de hele wereld monsters en demonen verslagen, maar hij is slecht voorbereid op wat er komen gaat als twee machtige koningen hun legers opstellen bij de rivier die hun rijken scheidt. De zaak verergert als ook elfen en andere niet-mensen zich mengen in de strijd en zich diep in het woud aansluiten bij de verschillende strijdkrachten.

Geralt en zijn geliefde Yennefer moeten ondertussen de kleindochter van koningin Calanthe, de Leeuwin van Cintra, beschermen. Want zij, Ciri, is de Vlam, het kind van de profetie, en het is aan haar om de wereld te redden of er een eind aan te maken...

Korte omschrijving

De tweede volledige roman van Andrzej Sapkowski met hekser Geralt in de hoofdrol. Dé inspiratiebron voor de rol van Henry Cavill uit Netflix-hitserie The Witcher.

Details

Details
Titel De Jaren van Verachting
Auteur(s) Andrzej Sapkowski
Vertaler Theo Veenhof
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 360
Uitgever Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Publicatiedatum 03-02-2020
Afmetingen 211mm x 135mm x 30mm
Gewicht 431gr
ISBN/ISBN13 9789024590735

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:De Jaren van Verachting
Waardering