The Lemon Kitchen kookboek

Nederlands | 17-04-2020 | 160 blz.
Auteur(s): Jadis Schreuder
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789024588305
Ontdek weergaloze recepten van The Lemon Kitchen: een kookboek met de citroen in de hoofdrol. Een verrassende en verfrissende vrucht!
€ 20,00

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Als het leven je citroenen geeft, dan kun je véél meer dan alleen limonade maken. Jadis Schreuder, een fris gezicht in de culinaire wereld, toont in dit kookboek de veelzijdigheid van de gele smaakmaker: hij is niet alleen ontzettend gezond, maar opent ook een wereld vol spannende smaaksensaties. Bak vlees en vis malser dan ooit tevoren, geef groente een verrassende twist, brouw je eigen limoncello en maak een taart waar je zintuigen van op hol slaan.

Ontdek 45 unieke recepten voor elk seizoen, zodat je altijd voorzien bent van je dagelijkse dosis vitamine Citroen. Voorafgaand aan de recepten ontdek je de eigenschappen die met name biologische citroenen zo nuttig, gezond en smaakvol maken. Van sap tot zeste leer je de bijzondere fruitsoort van binnen en buiten kennen – en binnen de kortste keren heb je er naast peper en zout een derde basisingrediënt in de keuken bij.

‘Jadis laat je in dit boek alles over haar passie voor citroenen zien met heerlijke recepten. Nog nooit ging iemand zo diep in op deze vrucht!’ Danny Jansen, tv-kok 24Kitchen

'De recepten in dit boek zijn net zo fris als Jadis zelf. Love it!' Miljuschka Witzenhausen

Korte omschrijving

Ontdek weergaloze recepten van The Lemon Kitchen: een kookboek met de citroen in de hoofdrol. Een verrassende en verfrissende vrucht!

Details

Details
Titel The Lemon Kitchen kookboek
Auteur(s) Jadis Schreuder
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 160
Uitgever Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Publicatiedatum 17-04-2020
Afmetingen 248mm x 177mm x 21mm
Gewicht 660gr
ISBN/ISBN13 9789024588305

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:The Lemon Kitchen kookboek
Waardering