De ontdekkingsreiziger

| 18-06-2019 | 304 blz.
Auteur(s): Katherine Rundell
Illustrator: Hannah Horn
Vertaler: Jenny de Jonge
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789024580941
Na Feo en de wolven van Katherine Rundell verschijnt nu haar jeugdroman De ontdekkingsreiziger. Over vier kinderen die met een vliegtuig crashen en op mysterieuze stad in de jungle stuiten.
€ 17,99

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Na Feo en de wolven is er nu De ontdekkingsreizger van Katherine Rundell. Over vier kinderen die met een vliegtuig crashen en op een mysterieuze stad in de jungle stuiten. Opnieuw een betoverend avontuur van een veelvoudig bekroonde auteur. Vier kinderen overleven een crash in het Amazonewoud nadat de piloot aan een hartaanval is bezweken. Maar ze zijn ver weg van de bewoonde wereld, en dus van alle hulp. De jungle is een meedogenloze, maar tegelijk ook betoverende plek. Ze eten larven en een tarantula, redden een babyluiaard, klimmen in bomen en bouwen een vlot. Maar hun kans op redding wordt met de dag kleiner. Dan vinden ze een kaart waarop een stad staat aangegeven. Blijkbaar zijn ze niet de eersten op deze plek. Met hernieuwde hoop gaan ze op weg om de verloren stad te vinden… ‘Een geweldige leeservaring over een tijdloze ontdekkingsreis die lezers van 8 tot 88 zal bekoren.’ Uit het Juryrapport van de Costa Children’s Book Award 2017 over De ontdekkingsreiziger ‘Elk boek van Katherine Rundell is anders, elk boek is een avontuur. (…) Feo en de wolven is spectaculair!’ Beth Johnson, Boekhandel Van Rossum

Korte omschrijving

Na Feo en de wolven van Katherine Rundell verschijnt nu haar jeugdroman De ontdekkingsreiziger. Over vier kinderen die met een vliegtuig crashen en op mysterieuze stad in de jungle stuiten.

Details

Details
Titel De ontdekkingsreiziger
Auteur(s) Katherine Rundell
Illustrator Hannah Horn
Vertaler Jenny de Jonge
Productvorm Hardcover
Aantal pagina`s 304
Uitgever Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Publicatiedatum 18-06-2019
Afmetingen 218mm x 146mm x 30mm
Gewicht 454gr
ISBN/ISBN13 9789024580941

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:De ontdekkingsreiziger
Waardering