Inferno

Nederlands | 14-05-2013 | 580 blz.
Auteur(s): Dan Brown
Vertaler: Marion Drolsbach, Erica Feberwee, Yolande Ligterink
Bindwijze: eBook ePub
ISBN/ISBN13: 9789024562077
Inferno is het zesde boek van bestsellerauteur Dan Brown en het vierde boek met in de hoofdrol Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek. 
€ 9,99
Om een E-book to bestellen moet je eerst een account aanmaken of inloggen.

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Dan Brown, Inferno

'Hoewel ik al tijdens mijn studie Dantes Inferno heb gelezen, heb ik pas onlangs, toen ik onderzoek deed in Florence, echte waardering gekregen voor de invloed van Dantes werk op de moderne tijd.' Dan Brown

'Ik verheug me erop in mijn nieuwe boek de lezers mee te nemen op een reis naar deze mysterieuze wereld, een landschap vol codes, symbolen en geheime doorgangen. Dan Brown

Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wordt op een nacht wakker in een ziekenhuis in Florence zonder te weten hoe hij daar is beland.
Geholpen door een stoïcijnse jonge vrouw, Sienna Brooks, vlucht Langdon en raakt hij verzeild in een duizelingwekkend avontuur. Langdon ontdekt dat hij in het bezit is van een reeks verontrustende codes, gecreëerd door een briljante wetenschapper; een genie dat geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri.

De strijd tegen deze mysterieuze vijand voert hen langs tijdloze locaties als het Palazzo Vecchio, de Boboli-tuinen en de Duomo, en Langdon en Brooks stuiten op een netwerk van verborgen doorgangen en eeuwenoude geheimen...

In zijn fenomenale bestsellers De Da Vinci Code, Het Bernini Mysterie en Het Verloren Symbool vermengde Dan Brown op meesterlijke wijze geschiedenis, kunst, codes en symbolen met een razend spannend verhaal. Met Inferno bevindt Brown zich op vertrouwd terrein en heeft hij misschien wel zijn gewaagdste boek tot nu toe geschreven.

Korte omschrijving

Inferno is het zesde boek van bestsellerauteur Dan Brown en het vierde boek met in de hoofdrol Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek. 

Details

Details
Titel Inferno
Auteur(s) Dan Brown
Vertaler Marion Drolsbach, Erica Feberwee, Yolande Ligterink
Productvorm eBook ePub
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 580
Uitgever Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Publicatiedatum 14-05-2013
ISBN/ISBN13 9789024562077

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Inferno
Waardering