Zangvogels

Nederlands | 13-07-2021 | 336 blz.
Auteur(s): Christy Lefteri
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789023960522
Een krachtige, actuele roman waarin Christy Lefteri, bestsellerauteur van ‘De bijenhouder van Aleppo’, een gezicht geeft aan alle naamloze migranten.
€ 21,99

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

‘Zangvogels’ van Christy Lefteri, bekend van ‘De bijenhouder van Aleppo’, is een geëngageerde roman waarin migranten in het Middellands Zeegebied een stem krijgen. Nisha is op Cyprus huishoudster bij Petra en haar dochtertje, terwijl ze haar eigen dochtertje in Sri Lanka probeert op te voeden via haar telefoon. Yiannis vangt als stroper illegaal kleine trekvogels op Cyprus, maar droomt stiekem van een leven samen met Nisha. Als Nisha op een dag spoorloos is verdwenen, gaat Petra naar haar op zoek. Tijdens haar zoektocht ontdekt ze de duistere kanten van het migrantenbestaan.

‘Door het lezen van dit boek kijk je voorgoed anders naar het vluchtelingenprobleem. Deze roman raakt je volop.’ – Gerda Aukes van Boekhandel Den Boer in Baarn over ‘De bijenhouder van Aleppo’

‘Ontroerend, hartverscheurend, liefdevol en met een glimpje hoop.’ – Boekhandel Verkaaik in Gouda over ‘De bijenhouder van Aleppo’.

Korte omschrijving

Een krachtige, actuele roman waarin Christy Lefteri, bestsellerauteur van ‘De bijenhouder van Aleppo’, een gezicht geeft aan alle naamloze migranten.

Details

Details
Titel Zangvogels
Auteur(s) Christy Lefteri
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 336
Uitgever VBK Media
Publicatiedatum 13-07-2021
Afmetingen 215mm x 135mm x 31mm
Gewicht 463gr
ISBN/ISBN13 9789023960522

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Zangvogels
Waardering