Van honingbij tot hagelslag

Over al het lekkers dat van planten komt
| 17-03-2021 | 128 blz.
Auteur(s): Joel Broekaert, Marieke van Ditshuizen
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789021681481
Verrassende non-fictie over ons eten en waar dat vandaan komt, met bijzondere illustraties.
€ 19,99

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Het is iets waar we nauwelijks bij stilstaan, met kant-en-klaar producten in overvloed, maar een groot deel van ons voedsel kun je zó van een boom of struik plukken. Ook de grondstoffen van producten die wij dagelijks gebruiken, zoals chocola, kaneel en vanille, komen uit de natuur. Wist je bijvoorbeeld dat kaneel van de bast van een kaneelboom komt?
Van honingbij tot hagelslag laat in woord en beeld zien wat de oorsprong is van ons dagelijks voedsel, namelijk: de plant. Van zaadje tot kiem, via stengel en blad naar uiteindelijk een bloeiende en vruchtdragende plant. Maar ook de wortels, knollen en bollen worden niet vergeten en de cyclus is weer rond als we vervolgens weer de grond induiken voor de schimmels.

Korte omschrijving

Verrassende non-fictie over ons eten en waar dat vandaan komt, met bijzondere illustraties.

Details

Details
Titel Van honingbij tot hagelslag
Auteur(s) Joel Broekaert, Marieke van Ditshuizen
Productvorm Hardcover
Aantal pagina`s 128
Uitgever WPG Kindermedia
Publicatiedatum 17-03-2021
ISBN/ISBN13 9789021681481

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Van honingbij tot hagelslag
Waardering