Het puberboek

| 01-09-2016
Auteur(s): Sanderijn van der Doef, Marian Latour
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789021676104
De puberteit is een spannende periode vol veranderingen. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijkje. Pubers veranderen aan de buiten-, maar ook aan de binnenkant. Ze gaan (anders) over seks denken, hun plek in het gezin verandert en hun vrienden en vriendinnen worden steeds belangrijker. Voor hen is er deze handige gids vol informatie en inspiratie om van de puberteit een mooie periode te maken, geschreven door psychologe en seksuologe Sanderijn van der Doef. Met: spoedcursus tongzoenen * tampons of maandverband? * hoe verzorg jij je uiterlijk? * de ins en outs van social media * nooit meer ruzie met je ouders! * condoomles * weg met puistjes * op wie val jij? * natte dromen * en alle andere dingen die beginnende pubers willen weten!
Handige, kleurrijke gids over alles wat je als puber moet en wílt weten!
€ 18,50

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Als je net begint te puberen, is dat de start van een spannende periode vol veranderingen. Niet alleen je lichaam gaat er anders uitzien, je gaat je ook anders gedragen. Je verandert aan de buiten-, maar ook aan de binnenkant. Je gaat anders over seks denken, je plek in het gezin verandert en je vrienden en vriendinnen worden steeds belangrijker...

spoedcursus tongzoenen * tampons of maandverband? * hoe verzorg jij je uiterlijk? * de ins en outs van social media * nooit meer ruzie met je ouders! * condoomles * weg met puistjes * op wie val jij? * natte dromen * en alle andere dingen die je als beginnende puber wilt weten!

Korte omschrijving

Handige, kleurrijke gids over alles wat je als puber moet en wílt weten!

Details

Details
Titel Het puberboek
Auteur(s) Sanderijn van der Doef, Marian Latour
Productvorm Paperback
Uitgever WPG Kindermedia
Publicatiedatum 01-09-2016
Afmetingen 219mm x 147mm x 17mm
Gewicht 356gr
ISBN/ISBN13 9789021676104

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Het puberboek
Waardering