Leef meer, denk minder

Grip op je gedachten voor een zorgelozer leven
Nederlands | 13-07-2021 | 176 blz.
Auteur(s): Pia Callesen
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789021583839
NRC HANDELSBLAD: 'Somberstop – Eindeloos piekeren, daar kun je ook gewoon mee ophouden.’ Een baanbrekende methode om uit je dip te komen. Zelfs sceptici zijn enthousiast.
€ 20,99

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Pia Callesen presenteert een beproefde, baanbrekende methode in 'Leef meer, denk minder' om uit een dip te komen. De oorzaak van neerslachtigheid en depressie is vaak te veel denken. We analyseren eindeloos wat we hebben gezegd en gedaan of de beslissingen die we moeten nemen. Maar het werkt niet. In dit boek vind je een radicale strategie om de controle over je denkprocessen terug te krijgen en je weer goed te voelen. 'Leef meer, denk minder' leidt je naar een beter leven doordat je leert hoe je de aandacht beheerst die je aan je gedachten besteedt.

## ‘Zorgeloos leven uit een boekje leren. Het zal ook niemand verbazen dat ik er niets van verwachtte… Maar tot mijn verbazing raakte het me diep.’ – Ellen de Bruin, NRC HANDELSBLAD


Dr. Pia Callesen is gespecialiseerd in Meta Cognitieve Therapie (MCT). Pia heeft ruim 15 jaar ervaring in de klassieke cognitieve gedragstherapie en is specialist in de MCT methode. Ze heeft in de loop der jaren regelmatig individuele supervisie en coaching ontvangen van professor Adrian Wells (grondlegger van MCT).

Haar boek Leef meer, denk minder is een ongelooflijke bestseller in Denemarken met 75.000 verkochte exemplaren (op een inwoneraantal van 5,8 miljoen!). Ook staat het staat sinds verschijning bijna onafgebroken in de Top 50 bestsellerlijst van Denemarken (Saxo). En zijn de rechten wereldwijd verkocht.

Korte omschrijving

NRC HANDELSBLAD: 'Somberstop – Eindeloos piekeren, daar kun je ook gewoon mee ophouden.’ Een baanbrekende methode om uit je dip te komen. Zelfs sceptici zijn enthousiast.

Details

Details
Titel Leef meer, denk minder
Auteur(s) Pia Callesen
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 176
Uitgever VBK Media
Publicatiedatum 13-07-2021
Afmetingen 211mm x 147mm x 17mm
Gewicht 267gr
ISBN/ISBN13 9789021583839

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Leef meer, denk minder
Waardering