Luisteren naar kinderen

Van contact naar verbinding binnen het gezin
Nederlands | 06-10-2020 | 256 blz.
Auteur(s): Thomas Gordon
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789021578668
In deze geactualiseerde versie van de opvoedklassieker Luisteren naar kinderen leer je alle tips en tricks van de wereldwijd beroemde communicatiemethode van dr. Thomas Gordon.
€ 22,50

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Elke ouder kent het wel: strijd over bedtijd, eten of schermtijd. Klinkt dat je bekend in de oren? Dit boek vertelt je hoe je beter kunt communiceren binnen het gezin, voor meer contact en verbinding én een betere sfeer in huis.

Dr. Thomas Gordon ontwikkelde vijftig jaar geleden zijn wereldberoemde, revolutionaire methode voor communicatie binnen het gezin, waardoor conflicten op een harmonieuze manier opgelost kunnen worden. Hij schreef er 9 boeken over, die in 28 talen zijn vertaald. Wereldwijd zijn er een miljoen mensen getraind in zijn methode!

Vele ouders over de hele wereld hebben al succes gehad met zijn methode. Zijn opvoedklassieker Luisteren naar kinderen is aangepast naar de tijd van nu, met herkenbare voorbeelden uit het leven van vandaag én modernere ik-boodschappen die je kunnen helpen een betere band op te bouwen met kinderen. Of je nu ouder, docent, hulpverlener of opvoeder bent: de Gordon-methode helpt iedereen op weg naar meer contact en verbinding met kinderen.

Korte omschrijving

In deze geactualiseerde versie van de opvoedklassieker Luisteren naar kinderen leer je alle tips en tricks van de wereldwijd beroemde communicatiemethode van dr. Thomas Gordon.

Details

Details
Titel Luisteren naar kinderen
Auteur(s) Thomas Gordon
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 256
Uitgever VBK Media
Publicatiedatum 06-10-2020
Afmetingen 242mm x 171mm x 23mm
Gewicht 506gr
ISBN/ISBN13 9789021578668

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Luisteren naar kinderen
Waardering