Glacerie.

Geuren, kleuren, smaken en texturen. Het ultieme handboek voor ijs.
| 14-07-2020 | 224 blz.
Auteur(s): Hidde de Brabander
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789021576695
Voor wie de echte kunst van het ijs bereiden onder de knie wil krijgen, is er nu ‘Glacerie.’ de nieuwe patisserie-bijbel van Meester Patissier Hidde de Brabander.
€ 39,99

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

In 'Glacerie.', de nieuwste patisseriebijbel van Meester Patissier Hidde de Brabander, leer je alles over de historie en basis van ijs. De bereidingswijzen voor sorbet en sherbet, softijs, parfaits en kulfi komen stap-voor-stap aan bod, en Hidde daagt met zijn meesterstukken uit om zelf next-level ijscreaties te maken.

Net als in voorgangers 'Patisserie.' en 'Chocolaterie.' laat Hidde als geen ander zien dat vakkennis, prachtige fotografie door Remko Kraaijeveld en glasheldere recepturen net zo goed samengaan als ei, bloem en suiker.

Dit magnum opus over zomerse heerlijkheden is onmisbaar voor de serieuze thuisbakker of (semi)professional die de kunst van het ijs bereiden onder de knie wil krijgen.

“Het vakmanschap en de veelzijdigheid van Hidde staan garant voor nieuwe ideeën.” - Jacques Vos, oud manager IJscentrum

“Het is ongelofelijk knap dat Hidde de complexiteit van ijs toegankelijk maakt voor professionals én hobbykoks” - Caroline Kooij, SVH Meesterijsbereider

Over Hidde de Brabander
Hidde de Brabander is een van de drie Nederlandse Meester Patissiers. Hij heeft als chef-patissier voor meerdere sterrenrestaurants gewerkt. Daarnaast volgde hij de opleiding tot Gespecialiseerd IJsbereider aan het IJscentrum, het Nederlandse opleidingsinstituut voor ambachtelijke ijsbereiders, waarvan hij sinds 2020 ook manager is.

Korte omschrijving

Voor wie de echte kunst van het ijs bereiden onder de knie wil krijgen, is er nu ‘Glacerie.’ de nieuwe patisserie-bijbel van Meester Patissier Hidde de Brabander.

Details

Details
Titel Glacerie.
Auteur(s) Hidde de Brabander
Productvorm Hardcover
Aantal pagina`s 224
Uitgever VBK Media
Publicatiedatum 14-07-2020
Afmetingen 277mm x 201mm x 27mm
Gewicht 1088gr
ISBN/ISBN13 9789021576695

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Glacerie.
Waardering