Nederlands | 17-09-2024 | 240 pagina's
9789021575315
Hardback
€ 39,99
in winkelwagentjeHerdruk
Restaurant De Kas: van het land op het bord is het inspirerende kookboek van De Kas Amsterdam, met meer dan 80 recepten waarin groenten de hoofdrol spelen.
Restaurant De Kas is een van de eerste farm-to-table restaurants ter wereld en beroemd tot ver buiten Amsterdam. In hun eerste boek, Restaurant De Kas – Van het land op het bord krijg je een kijkje achter de schermen.
Sinds 2017 serveren chefs Jos Timmer en Wim de Beer dagelijks al het moois wat hun kassen in Amsterdam en hun tuin in de Beemster te bieden hebben. Kijk mee in de keuken van Restaurant De Kas en laat je thuis inspireren door meer dan 80 recepten waarin groente de hoofdrol speelt.
Jos Timmer en Wim de Beer hebben elkaar leren kennen toen zij beide chef waren bij restaurant Rijks in het Rijksmuseum. Daar waren zij mede verantwoordelijk voor de bliksemstart van de keuken. Wim werkte voorheen bij Parkheuvel en Bolenius, Jos werkte onder andere bij Vermeer en Jamie Oliver. Sinds 2017 zijn zij de creatieve drijfveer bij Restaurant De Kas en in 2018 hebben ze het bedrijf overgenomen. Waarbij ze zich nog meer richten op de topkwaliteit producten uit hun tuin in de Beemster & Amsterdam, duurzaamheid en het serveren van spannende seizoensgebonden gerechten.
EAN : | 9789021575315 |
Uitgever : | VBK Media |
Publicatie datum : | 17-09-2024 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal : | Nederlands |
Hoogte : | 296 mm |
Breedte : | 233 mm |
Dikte : | 34 mm |
Gewicht : | 1658 gr |
Status : | Herdruk |
Aantal pagina's : | 240 |