Gratis verzending vanaf €50,-

Restaurant De Kas


Nederlands | 17-09-2024 | 240 pagina's

9789021575315

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 39,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-




Korte beschrijving/Annotatie

Restaurant De Kas: van het land op het bord is het inspirerende kookboek van De Kas Amsterdam, met meer dan 80 recepten waarin groenten de hoofdrol spelen.

Tekst achterflap

Restaurant De Kas is een van de eerste farm-to-table restaurants ter wereld en beroemd tot ver buiten Amsterdam. In hun eerste boek, Restaurant De Kas – Van het land op het bord krijg je een kijkje achter de schermen.

Sinds 2017 serveren chefs Jos Timmer en Wim de Beer dagelijks al het moois wat hun kassen in Amsterdam en hun tuin in de Beemster te bieden hebben. Kijk mee in de keuken van Restaurant De Kas en laat je thuis inspireren door meer dan 80 recepten waarin groente de hoofdrol speelt.

Biografie

Jos Timmer en Wim de Beer hebben elkaar leren kennen toen zij beide chef waren bij restaurant Rijks in het Rijksmuseum. Daar waren zij mede verantwoordelijk voor de bliksemstart van de keuken. Wim werkte voorheen bij Parkheuvel en Bolenius, Jos werkte onder andere bij Vermeer en Jamie Oliver. Sinds 2017 zijn zij de creatieve drijfveer bij Restaurant De Kas en in 2018 hebben ze het bedrijf overgenomen. Waarbij ze zich nog meer richten op de topkwaliteit producten uit hun tuin in de Beemster & Amsterdam, duurzaamheid en het serveren van spannende seizoensgebonden gerechten.

Details

EAN :9789021575315
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  17-09-2024
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :296 mm
Breedte :233 mm
Dikte :34 mm
Gewicht :1658 gr
Status :Herdruk
Aantal pagina's :240