Van klacht naar kans

Nederlands | 10-12-2019 | 272 blz.
Auteur(s): Juriaan Galavazi
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789021574219
€ 22,50

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

In ‘Van klacht naar kans' geeft Juriaan Galavazi, een trendsettende huisarts, zijn nieuwe visie op klachten.

Ervaar je een vorm van weerstand in je leven? Ben je moe en somber, vind je het spannend om grenzen aan te geven of ga je gebukt onder een verstoorde relatie? Heb je last van hoofdpijn, vermoeidheid, slaapproblemen of buikpijn? Dan werken medicijnen waarschijnlijk slechts tijdelijk en zijn deze klachten symptomen van iets anders.

Voor een betere behandeling heb je een andere visie nodig. Een visie waarbij je oude denkpatronen loslaat, je lijf leert voelen, contact maakt met je innerlijke drijfveren, en waarbij je ongemak en pijn leert dragen. Huisarts Juriaan Galavazi leert je hoe je dat doet, wat daarbij komt kijken en waarom dit je leven verandert.

Huisarts Juriaan Galavazi is gespecialiseerd in coaching en holistische geneeskunde. De reguliere geneeskunde is en blijft de basis van zijn praktijk, maar hij biedt de mogelijkheid om breder naar klachten te kijken. Met zijn coachingsprogramma’s helpt hij mensen om zich zowel lichamelijk als geestelijk fit te voelen.

‘De reguliere geneeskunde is en blijft de basis, maar ik bied de mogelijkheid om breder naar klachten te kijken.’ – Juriaan Galavazi

Details

Details
Titel Van klacht naar kans
Auteur(s) Juriaan Galavazi
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 272
Uitgever VBK Media
Publicatiedatum 10-12-2019
Afmetingen 228mm x 151mm x 22mm
Gewicht 581gr
ISBN/ISBN13 9789021574219

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Van klacht naar kans
Waardering